Jedno srce

Jedno srce epizoda 17

Ekremova kazna baca sjenku na prvenstvo tima; Sait’s shop i Akifova garaža je imala bravu. Niko nije svjestan opasnosti; Shvativši da je Akif živ, optuženi za krv su ga ponovo gonili. Seldžukovo prazno grlo će gurnuti Akif u jasnu opasnost.

S druge strane, napori Halita i İlknura, koji daju glavu da daju iznenađenje šampionskom timu, doveli su do velikog nesporazuma. Yaren, koji je čuo govore tih dvojice, misli da se Halit i Ilknur pripremaju za vjenčanje. Panika brine o tome šta Jusuf može učiniti. Međutim, Halit je zaista iznenadio tim i pozvao Ümita Besena na piknik prvenstva.

U svemu tome, Yiğit i Deniz pokušavaju živjeti svoju ljubav bez da primijete Halit. Jusuf je zbunjen Aslíjevom idejom da kupi kuću u susjedstvu i da je uzbuđen njegovim osjećajima prema Oğuzhan ayenay. Sait, s druge strane, propao je od gubitka i trgovine i povjerenja mladih. U međuvremenu, Halit i Murat Başkan poduzimaju mjere kako bi spasili Akifa, čiji je život u opasnosti.

Yigit želi da se kloni svog oca, ali Sait i Akif su uznemireni. On prihvata ponudu za intervju da se emituje uživo i odlučna je da pobedi Ekrema. Pred kamerama će ispričati priču o njihovom uspjehu. Možda će dotaknuti Ekremovu priču i otkriti njegovu veliku laž. Ako to ne želi, mora prihvatiti uvjete Ekrema Yiğita.

Slične objave

Back to top button
Translate this website »
error: Zabranjeno kopiranje !!

Otkriven je Ad Blocker

Molimo ugasite Ad Blocker zbog boljeg doživljaja na stranici.