Istanbulska nevjesta

Istanbulska nevjesta 76 epizoda

Sureja kada ugleda Faruka kako se ljubi sa Ozgur ostaje šokirana. Odlazi odmah iz hotela. Faruk kada shvati sta se upravo desilo ne zna sta da radi i kako da reaguje. Ne zna i ne shvata da ga je Sureja ugledala i nije ni svjestan sta ga ceka.

Sta ce Sureja uraditi ovaj put shvativsi da je upravo njen muz prevario sa Ozgur, iako nije svjesna zapravo pravog razloga tog poljupca. Sta ce Faruk uraditi? Sureja se suocava sa Fraukom i pita ga zasto opet cini iste stvari. Faruk joj kaze da nije onako kako ona misli, da ne sumnja u njega sta joj je, zar stvarno misli da bi on to mogao uciniti.

Faruk joj kaze da su oni samo poslovni ljudi. Sureja mu kaze da niko nikog ne ljubi nakon jedne poruke, da sefa radnice ne ljube u usta. Faruk izjavljuje zaista mi je žao. Stvarno mi je žao svih današnjih sekundi. Siguran sam u nas. Ali ti nisi. To je moje objasnjenje. Sureja odlazi od njega i kaze mu da je ni slucajno ne prati. Sureja odlazi pjevati ali Faruk je opet pronalazi. Koga Esma ugleda? Sureja se budi uplasena iz kreveta.

Esma je velika podrska Sureji ovih dana kada joj je srce ranjeno.Ozgur je sve shvatila pogresno i dolazi kod Faruka govoreci da ce sve prepreke prevazici zajedno. Tada joj Faruk daje do znanja da je doslo do pogresnog shvatanja medju njima i poljubac je bio greska. Faruk joj kaze da je ona njima data u emanet od strane Okana.Tada Ozgur sazna od Faruka da on voli Sureju i da oni nece vise zajedno raditi te da ona dobiva otkaz. Tada Ozgur odlazi iz firme zeleci da umre zbog poraza.Ozgur udara auto.