Thursday, February 25, 2021
Home Vijesti Emina Avdić iz Zavidovića na finalnim pripremama izbora Miss BiH

Emina Avdić iz Zavidovića na finalnim pripremama izbora Miss BiH

- Advertisement -

Dvadeset četiri finalistkinje izbora među kojima je i Emina Avdić iz Zavidovića počele su sa pripremama izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2017 u hotelu “Terme” na Ilidži odakle će otputovati u hotel “Grand Prestige Hotel” 5* SIDE, u Turskoj gdje će nastaviti sa svojim pripremama.

Predivni hotel “Terme” dio su grupacije Hoteli Ilidža u čijem su sastavu i hotel Hercegovina, hotel Crystal, Oaza Villas & Aparments, Banja Terme, te restoran Oaza i Labud. Babyliss i Techo-mag ponosni sh sponzori izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2017 te prvo što je uslijedilo bio je odabir proizvoda za estetsku pripremu djevojaka.Za nastavak priprema, te daleko i udobno putovanje finalistkinja do Turske pobrinuo se službeni prevoznik Centrotrans Sarajevo.

- Advertisement -

Dok djevojke odbrojavaju dane do finala i vrše svoje posljednje pripreme krenulo je glasanje za Miss Interneta. Laskavu titulu ponijet će djevojka koja ima najviše lajkova na svojoj fotografiji. Da bi lajk bio važeći potrebno je lajkovati stranice Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta i stranicu Abc models na Facebook-u te zapratiti stranicu na Instagramu “Abc models mgmt International”. Glasanje je otvoreno do 01.10.

- Advertisement -

Najnovije objave