Ambasadorova kći

Ambasadorova kći 6 epizoda

Za Sandzara i Nare dolazi novi period kako bi dokazali svoju ljubav ali i jačinu kada je Melek u pitanju. Da li je Manekše dala Nedzdetu mladinu ogrlicu za pokazivaje lica kako bi on uznemiravao Nare? Melek govori da ce Nare i Sandzar sve regulisati prije nego sto odu u zatvor. Nare govori Sandzaru da joj nije vjerovao kada je bila nevina a ona je njemu povjerovala cak i kada je bio okrivljen.Melek pita Sandzara da li to ide bez da je zagrli? Sandzar sve cini da se razvede. Sandzarova majka pomaze Manekse kako bi nastavila ovu igru i dosla do svog cilja. Ova okrutna žena ne plaši se raditi određene stvari kako bi sakrila istinu.Hoce li Nare saznati sta je Menekse uradila Melek?Narin otac ambasador, Sandzar i Gediz podnijeli su žalbu zbog prošlog zločina i situacija je zbunjena. Hoće li Sandzar i Gediz koji su sklopili svoje partnerstvo i prijateljstvo ići u zatvor zbog zajedničkog kriminala?

Sandzara i Gediza zatvaraju u zatvor te Sandzar priznaje sve kumu. Ali rijeci advokata toliko pogode Sandzara da mu se srusi svijet.Sandžar kaže: “Partnerstvo se nastavlja, kumstvo je gotovo.”, ali sudbina se toj Sandžarevoj odluci o razdvajanju smješka. Ako je po sudbini, oba kuma će, rame uz rame, provesti godine u pritvoru. No tu je i posljednje partnerstvo koje će kumovi, nerazdvojni zbog ambasadorove smicalice, sklopiti prije odlaska u zatvor. Pronalazak napadača na Nare. Sve dok ne kazne one koji su joj to priredili, niti primjećuju svoje porodice, niti godine koje će provesti u zatvoru.

Prilikom konfiskacije kompletne Sandžareve i Gedizove imovine, porodica Efeolu gubi svoj konak. Kao u vrijeme kad je bila sluškinja i uvijek pognute glave, Halisefe će iz konaka ponovo izaći pognute glave. Štaviše, ostaje prinuđena da živi pod istim krovom sa Nare i da gleda povrijeđeno lice te djevojke. Lice sa povredama, koje je lično ona prouzrokovala. Iako se s jedne strane Nare bori sa traumama pretrpljenog napada, s druge strane, u odsusutvu kumova, ona se zalaže da im pomogne. Zato što svim svojim srcem, vjeruje u nevinost njenih najmilijih.

Slične objave

Back to top button
Translate this website »
error: Zabranjeno kopiranje !!

Otkriven je Ad Blocker

Molimo ugasite Ad Blocker zbog boljeg doživljaja na stranici.