Saturday, February 27, 2021
Home Turske serije Ambasadorova kći Ambasadorova kći 36 epizoda

Ambasadorova kći 36 epizoda

- Advertisement -

Sandžar je oslobođen, i kako se sve, jedno po jedno, dovodi u red, on misli da su loši dani završeni. Ali sa Narinom distanciranošću od njega, naći će se u potpuno drugačijim pitanjima. Prateći svoje sumnje, sve istine skrivane od njega počet će, jedna za drugom da izlaze na vidjelo.

- Advertisement -

Sa sve većim pritiskom Guvena, Gedizov i Narin brak će veom teško opstati kao tajna. Primivši jednu novost, Sandžar i Gediz će ostati primorani da se suoče sa svojim najvećim strahovima. Sandžar konačno saznaje da su se Nare i Gediz vjenčali. Ne znajući kako da se nosi sa ovom istinom, sve Sandžareve vrijednosti, u koje je vjerovao, okreću se naopačke.

- Advertisement -

Vijest o braku stvara efekat bombe i u konaku. Melek će sa velikim očajanjem prigrliti svog oca. Otac i kćer nemaju drugog ishoda osim da se međusobno podržavaju. Nare više ne može podnijeti teret svega kroz šta je prošla do današnjeg dana, kao ni teret kojim se opteretila na ime Sandžareve slobode. Mora donijeti odluku hem za sopstveni, hem za živote svojih najmilijih. Da li će prilika novog života biti moguća za sve?

- Advertisement -

Najnovije objave