Ambasadorova kći 41 epizoda

Melek je sopstvenim nogama otišla kod svog djeda, te prouzrokovala da Guven to pokuša izvrnuti u priliku. Melekino odsusvo stvara veliku krizu u konaku. Kad se baci u potragu za kćerkom, Mavi Sandžara neće ostaviti samog ni za trenutak. Jedan neočekivani posetilac pretvoriće Dudin život u pakao. Kako bi ponovo osjetila sigurnost, Dudu će početi da pritiska Jahju. Sa činjenicama koje će pak Halise saznati, sve će se još više otežati.

Dok Sandžaru pruža svu moguću podršku po pitanju Melek, Mavi se ni sama ne može obuzdati da ne bude pored Melek. I dok se gradi tajanstvena veza između Mavi i Melek, Sandžar je istovremeno odlučan da učini sve za dobrobit svoje kćeri. Muge se takođe pridružuje onima koji su mu pružili ruku pomoći.

Na drugoj strani je Guven, koji je u svojoj glavi utuvio da ne odustaje od Melek, te je već otpočeo da vrti kotače svog tajnog plana. Na kraju u tim planovima osmišlja igru, koristeći i Melekino malo srce. Ta igra će promeniti em Melekin život, em kompletan balans između Mavi i Sandžara.