Home / Serije / Najave serija / Dvije nove top turske serije na Hayat tv sa dva najpopularnija glumca

Dvije nove top turske serije na Hayat tv sa dva najpopularnija glumca

Hayat tv najavljuje prikazivanje dvije nove top turske serije. Prva, koja je u historiji dobila internacionalnu nagradu EMMY je ‘Beskrajna ljubav‘ sa popularnim glumcem Burak Özçivit a druga je trenutno top serija u Turskoj, koja će se u BIH prikazivati pod imenom ‘Snaha‘ a u kojoj glumi vaš omiljeni ‘Kahraman‘, odnosno Deniz Özcan.

Serija ‘Snaha‘ govori o Sureji, djevojci dobrog srca, talentovanoj muzičarki koja zarađuje pjevajući kao prateći vokal i pjevajući u reklamama. Ona živi sa svojom tetkom, jedinom rodbinom koju ima. Ipak, Surejin jednostavni i skromni život promijenit će se kada se zaljubi u Faruka Borana, bogatog i zgodnog biznismena iz Burse.

Boranovi su plemenitog roda, jedna od najstarijih i najbogatijih porodica u Turskoj. Kada glava porodice Boran umre, iza njega ostaju supruga Esma i četiri sina Faruk, Fikret, Osman i Murat. Faruk mora preuzeti očevu ulogu, voditi posao i porodicu Boran, dok njegov ljubomorni brat Fikret tu ulogu želi za sebe. Osman ne želi uzeti učešće u porodičnom poslu, a Murat je mlad i neodgovoran.

Iako Faruk ne zna za to, njegova majka Esma planira ga oženiti sa Ipek, kćerkom bogatog porodičnog prijatelja. Ipek je ambiciozna žena, spremna na sve kako bi postala članom porodice Boran.No Faruk se zaljubljuje u Sureju i nudi joj brak. I sama zaljubljena, Sureja pristaje, nesvjesna porodičnih odnosa i tradicije Boranovih.

Serija ‘Beskrajna Ljubav‘ je prva serija u istoriji Turske koja je dobila internacionalnu televizijsku nagradu EMMY.

Kemal je mladić koji studira kako bi postao inžinjer rudarstva. U isto vrijeme, Kemal prihvata različite poslove na brodovima, kako bi izdržavao svoju porodicu. On nije bogat mladić, ali ga to ne sprečava da radi sve kako bi ostvario svoje snove.Nihan je mlada i lijepa djevojka iz bogate porodice. Ona je slikarka koja naročito uživa slikati portrete. Jednog dana, u potrazi za slikarskom inspiracijom za svoju novu izložbu, Nihan odlazi u grad i tu upoznaje Kemala.

Za kraj, saznajemo da će obje nove serije biti emitovane u već najgledanijim terminima turskih serije u BIH na Hayat tv.

error: Zabranjeno kopiranje !!