Šerbet od brusnice

Šerbet od brusnice 62 epizoda

Kada se Alev naljuti i prizna Omeru o svom tajnom životu s Abdullahom, to će donijeti drugačiju dimenziju u odnos između Abdullaha i Omera.Pembe, koja primjećuje promjenu na svom mužu i postaje nemirna, šalje Zülkara za Alevom. Ali Alev će razumjeti ovu potragu i naučiti Pembe lekciju, čak i ako je mala. Fatih će biti uključen u ovo pitanje i bit će napet sa svojom majkom.

Veliko iznenađenje čeka Doğa, koji želi spriječiti Sönmezov pokušaj spajanja.To što Fatih kupuje veoma skupu torbu na poklon svojoj ženi nije dobrodošlo u porodici Ünal. Međutim, Görkem ne može podnijeti da bude zaostao u ovoj stvari.Doğa, Çimen, Metehan, Nilay i Mustafa učestvovaće na maratonu koji organizuje Girayeva kompanija i imaće veoma ugodan dan.

Kıvılcım i Ömer se vjenčaju uz vjenčanje iznenađenja koje je pripremio Kıvılcım. Fatih će, s druge strane, biti potpuno shrvan scenom koju vidi dok doživljava nelagodu zbog nemogućnosti da Doğa izbaci iz glave.Čiček samara Fatiha čim joj se pruzi prilika dok Fatih jos uvijek razmislja o Dogi.

Zaista želim da Nilay bude uspješna u ovom poslu sa kremama samo za Mustafu. Dovela je svog muža u veoma tešku situaciju svih ovih godina, neka je od sada čini ponosnom.