Žena koja nije mogla da voli 45 epizoda

Ana Paula se ispovijeda Don Ferminu kako je pokušala sve objasniti Gustavu, ali on joj nije pružio priliku ni da išta kaže. Don Fermin joj objašnjava da se Gustavo jako napatio misleći kako ga je ona izdala. Margarito joj kaže da potraži Gustava i ipak mu sve objasni.

Gustavo, pak kaže Carmen da ga je Ana Paula jako povrijedila i da ne zna može li joj oprostiti, ali kad je ugleda, svjestan je da je još voli. Rogelio kaže da ga je Ana Paula ostavila jer je on invalid, a Miguel tvrdi da je otišla iz drugih razloga. Rogelio ne vjeruje jer zna da nije ubio niti dao ikoga ubiti pa su i njezini razlozi samo izlike za ono što je od početka kanila učiniti. Poslije Rogelio nađe Miguela kako pijan spava uz rijeku. Gurne ga u vodu i viče na njega da na hacijendi ništa nije besplatno.

Ako želi tu raditi, mora se dizati u šest ujutro i odraditi svoj dan trijezan.Rosaura predbacuje Bruni što je Anu Paulu naveo da misli kako je Rogelio ubio Gustava, ali Bruno je uvjerava da je to bilo potrebno za njegov plan, da se Ana Paula mora vratiti na hacijendu, ali tek kad Gustavo ode kako se ne bi sreli. Gustavo i Ana Paula se opet sastaju i objašnjavaju. Ona ga pita zašto joj nije javio da je živ. Gustavo je pita zašto sada traži objašnjenje kad među njima ništa više nije moguće. Carmen kaže Ani Pauli da voli Gustava i da se ona ne miješa jer je ionako udana. Federico obećava pomoć Ani Pauli. Rogelio uzrujan podere sliku Ane Paule.