Zavidovići: Pala u nesvijest jer 3 dana nije imala šta da jede

Humanitarno udruzenje DHD je danas dobilo privatnu poruku od Doma zdravlja Zavidovici da pomognu Zehru sa hranom, jer je danas pala u nesvijest, primila infuziju, iz razloga sto tri dana nije imala sta da jede. Inace, Zehra ima i drugih zdrastvenih problema, nema nikakvih redovnih mjesecnih primanja, socijalne pomoci takoder kaze da nema i odnedavno zivi od pomoci dobrih ljudi.

Udruzenje DHD je vise puta pomagalo Zehru, nedavno su joj ispunili zelju i kupili joj frizider. Pitali su je: “Zasto nije javila da nema hrane”?., odgovorila je:” Bilo me je stid, vise puta ste me obilazili i pomagali”..

Svaki dan, sve vise i vise poruka i poziva dobivaju od naroda koji nemaju vise zaliha i koji nemaju sta jesti, a pomoc nadleznih i sami mozete da vidite, kao i onih koji su placeni da pomazu i vode brigu o ovoj kategoriji drustva “IZOSTAJE”..
Udruzenje DHD pored podjele prehrambenih artikala, zastitnih maska za lice, svakodnevno dijeli i tople obroke na kucni prag onima koji su za te potrebe.
Pored ovih redovnih akcija, tu su i akcije podjele pomoci jetimima, kao i novcanih donacija za potrebe lijekova i lijecenja tesko bolesnim insanima. Pozivamo sve dobre i humane ljude da se prikljuce nasim akcijama, da nas pomognete brasnom i prehrambenim artiklima, kako bi i dalje mogli stizati do onih koji su pri kraju sa zalihama i koji nemaju nikakva redovna mjesecna primanja.
Dragog Boga molimo da nagradi sve one koji ucestvuju u nasim akcijama, koji pomazu potrebne i koji podrzavaju i pomazu rad udruzenja DHD.

Rad udruzenja DHD mozete pomoci i preko naseg Paypal i bankovnog racuna koji se nalazi odmah ispod.

Paypal: [email protected]

Za uplate iz BiH:
UNION BANKA DD SARAJEVO
Broj računa : 1020320000033472

Za uplate iz inostranstva:
Banks name: UNION BANKA DD SARAJEVO
SWIFT CODE: UBKSBA22
IBAN: BA391020320000033472

Primalac: Udruzenje DHD , Mehmeda Spahe bb, 72220 Zavidovici
Broj mobitela za sve ostale info: +38761 250 152 i +387 62 664 138
Allah Vam podario svako dobro. Amin!