Pomozimo u ime Allaha

Durić Emin iz Zavidovića treba našu pomoć

Predstavnici udruzenja DHD Nuraga Fojnica i Alen Joldic su bili u Osječanima kod Vozuće u posjeti kod demobilisanog borca Duric Emina. Emin ima jako teskih zdrastvenih problema, zivi u drvenoj kuci u jako nehumanim uslovima. Godinama tešku bitku vodi sa svojim zivotom, danas živi od milostinje drugih ljudi.

On moli sve dobre ljude koji su u mogucnosti da ga pomognu u hrani i kojim dinarom da može platiti lijekove koje troši. Emin nema svoj broj telefona pa ukoliko ga želite pomoc, možete to uciniti licno da ga obidjete ili preko bankovnog i paypal racuna udruzenja DHD (sa naznakom POMOC ZA DELIC EMINA). Više o ovoj posjeti mozete pogledati i na video snimku.

Od srca se zahvaljujuemo dragom Allahu dz.s., pa svima Vama koji podrzavate i pomazete preko udruzenja DHD one kojima je pomoc potrebna. Uzvisenog Allaha dz.s. molimo da Vam podari najbolje nagrade. Amin! Pozivamo sve ljude dobre volje koji zele i mogu pomoci,da se ukljuce u ove nase akcije dobrocinstva,humanosti i darezljivosti. Svi koji zele pomoci rad udruzenja DHD to mogu uciniti preko naseg bankovnog i Paypal racuna koji se nalazi odmah ispod.

Bankovni racun DHD udruzenja:
UNION BANKA DD SARAJEVO
Broj računa : 1020320000033472
IBAN racun: BA391020320000033472 SWIFT-UBKSBA22
Paypal: [email protected]

Broj mobitela za sve ostale info: +38761 250 152 i +387 62 664 138. Allah Vam podario svako dobro. Amin!

Tagovi
Back to top button
error: Zabranjeno kopiranje !!
Close

Otkriven Ad Blocker

Molimo ugasite Ad Blocker zbog boljeg doživljaja na stranici.