Budimo humani i pomozimo našoj Zavidovićanki

Molimo Vas za podjelu informacija.

Nazalost, u danasnjem vremenu ima mnogo ljudi kojima je potrebna pomoc. Samo oni koji nemaju nista, razumiju kako je drugima koji su u istoj situaciji. Nekome je sudbina da cijeli zivot zivi raskosnim zivotom a nekome da nema doslovno nista.. Faljic Duda iz gornje Lovnice trenutno zivi u veoma neuslovnim uvjetima, u trosnoj kuci, koja ne ispunjava uslove za zivot bilo kojeg Allahovog stvorenja, a narocito ne insana. Nazalost, kuca je pored svega, u mnogome i izlozena najvecim vanjskim hladnocama, jer se protokom godina na nekim mjestima plafon kuce u potpunosti urusio. Kuca u kojoj zivi je stara, bez temelja, od blata i sklona padu, sa jednom prostorijom, bez WC i kupatila, napuklih zidova i polomljenih crijepova.. Zimski dani, svakako dodatno otezavaju i zivot i zdravstveno stanje Faljic Dude, pa vas molimo da posjetite i licno pomognete ovu sestru. Njezina, jedina zelja je da ima kupatilo i sobu koja ne prokisnjava.

Udruzenje DHD je posjetilo Dudu Faljic iz Zavidovica i uvjerilo se u teske uslove u kojima zivi. Njezinu kucu je nemoguce renovirati ili dograditi, stoga je potrebno da se krene u izgradnju potpuno novog objekta. Svi koji zele pomoci ovu porodicu to mogu uciniti iskljucivo “LICNO” da ih posjetite ili kontaktirate na njihov broj telefona : +387 61 085 655

Ukljucite se u nase aktivnosti, pratite nas rad, jer samo zajednickim snagama mozemo ostvariti plemenite ciljeve.

Akcijom „Pozovite i donirajte, jer Vasa donacija vrijedi“ na broj 17009 postajete dio nasih projekata kroz donaciju 2 KM, a o realiziranim projektima i aktivnostima koje podrzite mozete pratiti na facebook stranici Udruzenja DHD.

Rad udruzenja DHD mozete pomoci i preko naseg Paypal i bankovnog racuna koji se nalazi odmah ispod.

(NAPOMENA : Sve uplate na Paypal racun udruzenja su iskljucivo donacije za pomoc drugih porodica koje planiramo obici, a ne za porodicu koju smo sada objavili)

Paypal: [email protected]

Za uplate iz BiH:

UNION BANKA DD SARAJEVO
Broj računa : 1020320000033472

Za uplate iz inostranstva:

Banks name: UNION BANKA DD SARAJEVO
SWIFT CODE: UBKSBA22
IBAN: BA391020320000033472

Primalac: Udruzenje DHD , Mehmeda Spahe bb, 72220 Zavidovici

Broj mobitela za sve ostale info: +38761 250 152 i +387 62 664 138

Allah Vam podario svako dobro. Amin!