Zakletva epizoda 643

Emir pozdravlja svog sina i pita ga kako je došao kući. Yigit kaže da ga je ujak doveo. On govori da ga ujak naučio da igra novu igru ratne strategije i da je igru čak i dobio na poklon. Emir odlazi do obezbjedjena i pita kako je moguće da nepoznat čovjek udje u njegovu kuću i odvede mu sina.

Šef obezbjedjenja kaže da ga je jedan čovjek izdao i da ga je odmah otpustio, a u ostale je siguran. Emir mu kaže da napusti sa svojim ljudima kuću odmah. Kemal je uhapšen. Emir odluči da se suoči sa Gulperinim rodjakom. Meltem saznaje da je Kemal uhapšen.

Kemal očekuje sudjenje zbog bjekstva i njegova situacija i dalje nije jasna. Tulay dolazi kod Emira i iritirana je kad ga vidi sa Gulperi i Yigitom u bašti. Ona odluči da uradi nešto po tom pitanju. Ona odlazi kod Kadrije i kaže joj da je kindapovanje loše uticalo psihički na dječaka i da je za sve kriva Gulperi.

Tokom večere, Kadrije dolazi i kaže Emiru da treba da se riješi Gulperi jer mu donosi samo nesreću. Emiru se ne dopadaju te riječi. Kadrije se onesvijesti.