Friday, February 26, 2021
Home Turske serije Zakletva Zakletva epizoda 433

Zakletva epizoda 433

- Advertisement -

Emir je predložio Feride brak, kaže da bi bili prelijepa porodica jer Jigit pored oca treba majku poput nje. Feride roni suze, zaista je iznenadio svojom ponudom. Feride, Emir i Jigit odlaze na neko vrijeme iz konaka. Kemal je pripremio za Narin iznenađenje.

- Advertisement -

Jako je sretan jer se ne mora oženiti ženom koju ne voli. Feride ništa nije odgovorila Emiru pa je on stalno podsjeća na to. Oja i Songul su stalno u konfliktu. Emir moli Feride da kaže nešto, da pristaje ili ne pristaje, da li je spremna postati majka, žena? Neka razmisli o svemu i kaže mu svoju odluku. Feride mu traži malo vremena. Songul prijeti Feride da mora raditi ono što joj ona naredi.

- Advertisement -

Iako Feride govori da joj se ne može više miješati u život, Songul ipak kaže da može.Songul kaze Feride da ce reci “NE” Emiru i da ne dozvoljava da bude sretan. Emir traži Feride. Majka je ipak otišla sa Kumru na operaciju i ona javlja Narin i Kemalu da će Kumru živjeti, da će se uspjeti izliječiti.Songul je na kraju gurnula Feride niz stepenice.

- Advertisement -

Najnovije objave