Volim samo tebe

Volim samo tebe 441 epizoda

Prije nego što Ranvir baci šibicu, Shibham ustane i moli da ga ne spali. Nirbhay ga besan pita zašto se pretvarao. Shibham odgovori da zbog Naine, ona je željela da se uda za Ranvira, i da Išani ode u zatvor. Nirbhay izađe iz ostave. Naina uhvati Ranvira za ruku i kaže mu da joj je žao, sve je uradila da on bude njen. Ranvir joj skloni ruku i kaže da, da je to zaista bila ljubav, pustila bi ga da bude sa Išani. Išani se uvijek žrtvovala za njega, ali Naina ne može ni u zatvor zbog njega. On voli Išani i uvijek će je voljeti. Išani kaže Nirbhayu da ga njegova porodica mrzi, ne dopada im se što ima puno novca i što moraju da traže od njega.

Ranvir daje novac radnicima kod mehaničara. Mehaničar kaže Ranviru da je jedan auto doveden prije godinu dana, sa ciljem da mu se pokvare kočnice. U kući, Nirbhay viče na Naininu majku da ga ne zove sinom. Doda da niko od njih nije vrijedan toga da im se misli dobro, bili su Puđina porodica, pa ih je smatrao i svojom. Mlađe je volio kao braću i sestre. Sada je gotovo, izbacuje ih iz svoje kuće i imovine. Aarti ga pita šta to govori, kako to može uraditi?

Puđa nije umrla nesretnim slučajem. Nirbhay viče na njega da ne uzima Puđino ime u usta. Ranvir je na vratima sa  Ovaj mehaničar je otkazao kočnice njegovog (Nirbhayevog) auta, nažalost, Puđa je vozila tog dana auto koji je on (Nirbhay) trebao. Puđa je umrla planovanjem da on bude ubijen. Rajeshwari, Puđina majka je sve ovo uradila. Nirbhay priđe Rajeshwari i pita zar ona, željela je da napravi kćerku udovicom? Samo zbog novca? Ova potvrdi, uradila je sve to zbog novca, željela je za Puđu novac, a ne nepismenjaka poput Nirbhaya.

Nirbhay zatim klekne pred Ranvirom i moli ga za oproštaj, pogriješio je misleći da je on Puđin ubica. Svetio mu se preko Išani. Ali, neko ko ludo voli nikako ne može vidjeti istinu. Išani mu je otkrila jednu, a Ranvir drugu istinu. On je volio, pa izgubio tu ljubav. On (Nirbhay) stavi Išaninu ruku u Ranvirovu, i kaže im da se ne razdvajaju, možda tamo gore i njegova žena bude sretna zbog njih. Ranvir i Išani se zagrle… KRAJ SERIJE!