Volim samo tebe

Volim samo tebe 440 epizoda

Išani skloni Ranvirovu ruku sa svog lica, kaže da ne zna zašto je Nirbhay sve to izrekao, ali ona misli da je sve u redu među njima. Ranvir kaže da on samo želi da zna istinu, izvadi pištolj i prisloni ga na čelo, upucat će se odmah. Da je sretna tu, ne bi imala suze u očima i ožiljke na stopalima. Neka mu kaže istinu, inače će se upucati. Išani ga zaustavlja, neka spusti pištolj. Reći će mu istinu. On spusti pištolj i kaže joj da kaže istinu. Ona mu uzme pištolj iz ruke i baci ga kroz prozor. Ona viče pitajući ga da li je lud, napustila ga je kako bi živio. Kako bi moglo da mu se povrati lice, umirao je iznutra zbog toga. Ona u suzama sjedne na krevet, još uvijek se sjeća njegovog lica i koliko je bio depresivan. Mogla je da ga vidi, napustila je kuću i njegov život jer je željela da se iscijeli. Nirbhay je imao injekcije, ali je želio da se ona (Išani) udalji od njega (Ranvira). Žrtvovala je svoj život za njegovu sreću.

Ranvir sjedne dole pred njom, veli da se ponovo žrtvovala za njega. Mogla je da ga pita, ako ga već toliko voli. Da li je mislila da će on živjeti bez nje? Ne može živjeti bez nje ni na jedan jedini dah, umro bi bez nje. Išani ga zagrli, oboje plaču. On je pita zašto Nirbhay želi da ih razdvoji ako toliko voli Puđu. Išani kaže da Nirbhay misli da on (Ranvir) stoji iza Puđinog ubistva. Ranvir govori da on više ne želi da živi tu. Išani kaze da ju je Nirbhay upozorio, ubit će ga ako ne oženi Nainu, ona ga voli. Ranvir kaze da mu je Naina prijateljica, pomagala mu je da sazna istinu. Išani izjavi da u tom slučaju, ako Naina razgovara sa Nirbhayem, možda se neće buniti. Išani dođe u ostavu gdje Naina plače i pita Shibhama da je pusti, inače će biti lišena poštovanja, udaje se. Shibham odbije da joj da CD iako mu ona da novac. Išani uđe unutra, stane između njih, njega gurne i priđe Naini. On kaže da sada želi više od novca. Išani ga ošamari, on je zgrabi i kaže da sada želi nju. Išani se bori sa njim na kauču, on želi da je siluje. Naina ga udari motkom preko glave, on se onesvijesti. Išani joj u šoku uzme motku.

Ranvir dođe, kaže da niko nikoga neće pozvati, on zaštitnički stane ispred Išani. Kaže da je Išani njegova ljubav, niko je neće dirati. Nirbhay kaže da njegova sestra Naina želi da se uda za njega, on je mora oženiti, a Išani će u zatvor. Ranvir pita zašto. Nirbhay ga pita zar je vidi tijelo mrtvog čovjeka. Ranvir kaže da je u redu, riješit će se onda tijela. On polije Shibhama benzinom i upali šibicu. Išani ga pita šta to govori. Ranvir kaže da je ona radila šta je htjela, sada mora njega pustiti da radi šta hoće.