Volim samo tebe

Volim samo tebe 439 epizoda

Ranvir kaže Išani da se ništa neće dogoditi. Išani se prisjeti Nirbhayeve prijetnje da će ubiti Ranvira. Ona ga odgurne od sebe, neka joj se ne približava i kloni je se. Ona plače, govori da je sretna, nije u bolovima. Ona ode autom, Ranvir pokuša da je zaustavi, veli da njene suze i njeno lice njemu govore da nešto nije u redu sa njom. Ritika ih je špijunirala, misli da ova igra postaje zanimljiva, mora da stigne kući prije Išani. Išani ulazi u kuću i zatekne Nirbhaya, Aarti, Maa i Nainu kako je gledaju. Zbunjeno ih pogleda i krene, ali je Maa zaustavi, približi joj se i optužuje je.

Nirbhay krene da je udari, Maa ga zaustavi, kaže da grijehovi moraju biti okajani, mora da se pokaje što je bacila oko na stranca. Išani priđe Naini i kaže joj da nije išla da se vidi sa Ranvirom. Maa joj odredi kaznu da mora da hoda po vrelom žaru. Išani je šokirana.  Ranvir kaže da je njena cijela istina tu, raskinula je sve veze i došla tu. Šta je dobila kod Nirbhaya i njegovih, a da nije imala kod njega i njegovih? Želi da zna istinu, kune joj se u svoju ljubav.

U drugoj sobi su okupljeni svi. Maa kaže da je Ranvir vidio žar, ništa nije rekao ali mora da je posumnjao. Moraju nešto učiniti uskoro. Ako se Naina ne uda za Ranvira, zavisit će od Nirbhaya čitav život. Aarti pita šta ako Ranvir sazna šta se u toj kući dešava sa Išani. Ritika veli da će onda odvesti Išani sa sobom, vole se od djetinjstva. Naina za kraj izjavi da moraju zatvoriti Išanino poglavlje onda.