Volim samo tebe

Volim samo tebe 438 epizoda

Išani pokuša još da ispita Vikrama koji je zaspao. Pratik je nazove. Išani dođe u sobu gdje su on i Naina koja sjedi na krevetu u šoku. Išani je pita da li se nešto dogodilo između nje i Shibhama. Naina i dalje plače. Išani krene da pozove Nirbhaya, ali je Naina zaustavi, veli da je Shibham bio njen kolega na koledžu, zavolio ju je i počeo da je proganja. Sada je opet stigao do njene kuće. Nirbhay je bijesan, pita gdje su Naina, Shibham i Vikram, krene da provjeri kada nestane struje i svjetla u kući. Išani ode da popravi sklopku. Ranvir u sebi kaže da Nirbhay nije pitao gdje je Išani, gdje bi mogla biti? Mrak je, on ode da provjeri gdje je. Išani se sakrije iza zida kada Ranvir osjeti njeno prisustvo. On uđe kod nje i pita je da li može da živi bez njega nakon svega što se dogodilo. Išani ga pita da zaboravi sve što se desilo. Ranvir pita zar da zaboravi, kako neko može zaboraviti da diše? Kaže joj da želi da zna šta se desilo među njima sinoć, ničega se ne sjeća, ali se ipak osjeća drugačije posmatrajući je danas. On je približi sebi i kaže da neće otići dok ne odgovori.

Ranvir se brine zašto mu se Išani obratila sa RV. Išani se brine zašto je Vikram rekao da je Puđa ubijena. Da li ju je neko iz te kuće ubio? Nju nazove Pratik koji kaže da ju je danas nazvao kao brat. Oboje su emotivni, on je pita da se vide. Išani kaže da će mu poslati poruku sa adresom, neka dođe da je vidi tamo. Išani dođe na dogovoreno mjesto. Auto stigne tamo, Ranvir izađe iz auta iako Išani očekuje Pratika. On joj se približi. Išani ga pita šta on tu radi, Pratik ju je pozvao, želio da je vidi. Ranvir kaže da je on zamolio Pratika, inače Išani ne bi došla. Išani govori da nije u redu da njih dvoje budu tu, ispast će problem. Išani krene, Ranvir je uhvati za ruku. Išani mu ponovi da je sada nečija žena. Ranvir joj otkrije da njen nazovi muž već ima ženu.

Išani veli da je imao, sada je nema, to je njihov privatni život. Ranvir veli da neće pitati o privatnom životu, pita je kako Nirbhay zna toliko toga o njemu, njegov tretman, i kako to da se ona udala za drugog kada je on dobio injekciju za virus D, počela da ga mrzi preko noći? Išani ga moli da je pusti da ode. Ranvir je čvrsto drži, pita je zašto ćuti. Zašto uvijek plače kada je pita? Neka kaže istinu, obećava da će je udaljiti od svega i svih i voljeti najviše. Išani plače, čvrsto ga zagrli. I njemu pođu suze.