Toscana

Toscana 36 epizoda

Nakon što je vodila ljubav s Edoardom, Aurora se odluči vratiti u Primaluce. Stvari su se promijenile. Uspjela je oprostiti Edoardu i želi otkriti tko je zapravo. Da bi to postigla, mora se vratiti kući.

Mancini uspije ući u trag simbolu s prstena i ode u trgovinu gdje su izrađeni – u istu trgovinu u kojoj je bio Andrea prije nego što je ubijen. Vlasnica otkrije da je dala Andrei fotografiju s 13-ero zakrabuljenih ljudi ispred velike kuće. Ferentino smjeni Mancinija i oduzme mu istragu o ubojstvima Villalbe.

U međuvremenu se Aurora vrati kući i zajedno sa sestrama počne kopati po svojoj prošlosti. Želi doznati zašto su je dali na posvajanje i što se dogodilo njezinoj biološkoj majci. Alessandro pak želi istražiti prošlost Pietrarosse. Kako su radovi u vinogradu stali, želi doznati komu je prije pripadala kuća i čija su trupla koja je našao. Bettina se pokaže iznenađenom Alessandru i prestrašenoj Veronici. Tessa i Filippo i dalje istražuju Andreinu smrt te doznaju da je i Amedeo bio u bratstvu.