Toscana

Toscana 34 epizoda

Tessa istražuje sama i odlazi Ruggeru. Uvjerena je da je Ottavijina smrt povezana sa smrtima Viole i Andree. Banka kontaktira s trima sestrama. Baka Ottavia imala je pretinac u kojemu su našli 152 milijuna lira. Otkriju da je otvorila pretinac 1984. Tavianice pokušavaju otkriti zašto je njihova baka svaki mjesec pohranjivala u pretinac 4 milijuna i nije potrošila ni novčića.

U međuvremenu Elena odlazi Manciniju u vojarnu i donosi mu jelo. Među njima se nešto događa. Marzia otkrije da je novac koji je njihova baka svakoga mjeseca pohranjivala u pretinac dolazio iz tvtrke za medicinska savjetovanja – a vlasnik tvrtke je bio Amedeo! Sada čak i Marzia i Tessa misle da je Amedeo bio njihov otac.

Aurora počne istraživati. Želi doznati zašto je Amedeo svakog mjeseca plaćao njezinoj mami i baki. Odluči otići u bolnicu; to je jedina Amedeova poveznica s Villalbom. U bolnici otkriva da je Amedeo dao otkaz nekoliko dana nakon njezina rođenja i da je potom napustio mjesto. A nakon što je otišao, počeo je slati novac Evi Taviani.