Teslić: Šarafcigerom ubo školskog druga

Foto:ilustracija

Učenik Srednje mašinske škole “Nikola Tesla” u Tesliću ubo je školskog druga šrafcigerom u stomak, nakon verbalnog sukoba tokom praktične nastave, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Doboj, prenosi novinska agencija Patria.

Povrijeđeni sedamnaestogodišnjak, nakon ukazane pomoći u teslićkom Domu zdravlja, prebačen je u bolnicu “Sveti apostol Luka” u Doboju, gdje je zadržan na liječenju.

Policija je na osnovu do sada prikupljenih saznanja utvrdila da je između povrijeđenog maloljetnika i njegovog školskog druga juče došlo do verbalnog sukoba tokom praktične nastave.

Izlaskom iz zgrade u kojoj se nalazi radionica Srednje mašinske škole “Nikola Tesla” u Tesliću došlo je i do fizičkog sukoba i tom prilikom je maloljetni učenik, najvjerovatnije šrafcigerom, zadao ubodnu ranu sedamnaestogodišnjaku.

O ovom događaju obaviješten je tužilac za maloljetnike po čijoj naredbi policija preduzima potrebne radnje, s ciljem prikupljanja činjenica potrebnih za kvalifikaciju ovog krivičnog djela. (Nap.ba)