Stravična saobraćajna nesreća u centru Banja Luke

saobracajkaNa raskrsnici ulica Kralja Petra prvog Karađorđevića i Aleje Svetog Save i Vuka Karadžića, kod Narodnog pozorišta RS u Banja Luci, jutros se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđeno troje učesnika, prenosi novinska agencija Patria.

Kako je rečeno u CJB Banja Luka u nesreći koja se desila jutros oko pet sati učestvovali su S.S.(25) iz Banjaluke sa putničkim vozilom marke BMW i D.P. (25), također iz Banja Luke sa autom Passat.

-Sva povrijeđena lica su vozilom službe hitne pomoći prevezena u Univerzitetsku bolnicu Klinički centar Banja Luka, obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se preduzmu sve neophodne mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti saobraćajne nezgode i odgovornosti učesnika, saopšteno je iz CJB Banja Luka.

Kako saznaje ATV, do sudara je došlo zbog nedozvoljenog prolaska kroz crveno svjetlo na raskrsnici. Jedno lice je u kritičnom stanju.

Od siline udara iščupan je stub ulične rasvjete u pravcu Narodne skupštine RS. Na trotoaru se vide tragovi guma prilikom kočenja. (Nap)