Home / Crna hronika / Sina jedinca su mi ošišali,pretukli i vukli po putu!

Sina jedinca su mi ošišali,pretukli i vukli po putu!

teslicSamohrana majka iz Teslića čiji sin pohađa Srednju mješovitu školu “Nikola Tesla”, kojeg su krvnički pretukli za Nezavisne.com izjavila je slijedeće:

Mog sina Bogdana Rakića (18) pri-je više od 10 dana brutalno su pretukli. Krvnički su se iživljavali nad njim, ošišali ga, skinuli golog i vukli po cesti. Kad je došao kući, bio je sav krvav i blatnjav! Imam samo njega. Ja sam samohrana majka.

“Bio bi red da policija to odradi. Ja ne mogu nikome suditi. Valjda ljudi znaju da treba da rade svoj posao”, navodi Roberta Glancer te dodaje da već 10 dana oka nije sklopila.

“I ja sam nešto načula, ne smijem ništa reći dok ne budem sigurna, a i nije moje da ja to govorim. Oni su možda njega htjeli da uplaše, da ga istuku, ali im se to ‘osladilo’ pa su se onda na njemu krvnički iživljavali. On je dijete koje ima 18 godina, koje je svima vjerovalo”, naglasila je Roberta.

Upitana kako je njen sin sada, navela je da je on veoma loše.

“Ne registruje neke stvari i još ne hoda. Ne vidi dalje od 30 cm, ne raspoznaje sve, a priča sve nepovezano. Zbog toga ga policija ne može ni saslušati. Ko zna da li će ga moći saslušati, ako ostane takav kakav jeste, neće moći nikada da da izjavu”, priča potresena majka.

Ona ne zna da li su napadači Bogdana vukli autom, ali su ga, kako kaže, vukli po putu, jer mu je koža sastrugana.

“On je na sebi imao duks i trenerku. Nije imao majicu i nije imao donji veš. Bio je sav blatnjav, krvav. Na prvu nisam mogla da shvatim ko je, pošto je, kada je došao kući, u hodniku bilo mračno. Samo je pao na mene i ja sam se tada izgubila, jer mi je dijete imalo dugu kosu, a kada je došao, kosa mu je štrčila na sve strane. Ko zna čime su ga i šišali”, navodi Glancerova.

U pitanju su najmanje dvojica napadača, koji su Bogdanu ošišali i bradu, pa čak i tre-pavice! Roberta ne zna čak ni gdje se napad dogodio, jer sin ne može to da joj kaže. Priča se da je premlaćen na Borju, a prethodno je bio sa prijateljima u Tesliću, s kojima se rastao oko 22 sata.

error: Zabranjeno kopiranje !!