Home / Serije / Turske serije / Moj tata je junak / Moj tata je junak 8 epizoda

Moj tata je junak 8 epizoda

Ostaje još samo jedan posljednji korak u potrazi za ubicama Ugurove žene. Njegovo putovanje, koje je započeo iskrom, postat će velika vatra, a koga će progutati? Ili će Uğur, koji je vješto ugasio sve požare, uspjeti ukloniti ovaj požar? Šta čeka Uğura, koji uvijek bira naprijed kada vidi svjetlo na kraju tunela?

Velika dilema čeka Yoncu, koja se teško nosi sa slučajem pritvora Ömrüma. Yonca, koja mora donijeti profesionalnu odluku, mora donijeti odluku stavljajući svu svoju emocionalnost na stranu. S jedne strane, njegov brat i njegova novo razdvojena veza, s druge strane, Uğur, s kojim hoda zajedno u slučaju njegove kćeri.

Teški dani očekuju Cema, koji je spreman otputovati s Uğurom kako bi osvetio svog brata. Zagazivši na nos koji mu je pao od ponosa, Cem će nedostajati vlastiti život zbog sreće Ömrüma.

Yavuz, čije je majstorsko radno mjesto koje je godinama gradio uništeno, zaglavljen je u ćošku. Ova zaglavljenost učinila ga je nepredvidljivim. Yavuz se suočava licem u lice s Uğurom kako bi sve izmislio uoči donošenja velikih odluka.

Hoće li İlker, koji svima izjavljuje svoju ljubav prema Menekşe, uspjeti postići sretan kraj sa svojom Menekşeom?