Home / Serije / Turske serije / Moj tata je junak / Moj tata je junak 6 epizoda

Moj tata je junak 6 epizoda

Raspetljavajući tragove koje je uhvatio jedan za drugim, Uğur je udahnuo u neprijateljevom brlogu, u prodavaonici ćevapa. Dobro zna da će kraj mračnog tunela u koji je ušao dovesti do mjesta koje čeka. Ne namjerava napustiti svoj slučaj u kojem je toliko napredovao.

Sada će se prebaciti između sjedišta i trgovine s kebabom. Da biste bili prijateljski raspoloženi prema neprijatelju, potrebno je zaprljati ruke koliko i neprijatelj. Koji će od dva puta ispred sreće odabrati.

Emre, koji je sam uhvatio Uonura i Yoncu, bijesan je. Ovim će se događajem maske koje Emre nosi padati jedna po jedna. Clover će u ovoj vezi ostvariti vlastite želje i želje oko kojih se već dvoumi. Djetelina se brzo povuče prema Uğuru, a da to ni ne shvati.

Odluka s početka pritvora uništava Uğur. Koji će biti sljedeći plan Uğura, koji je jednom uživao provoditi vrijeme sa svojom kćeri i stekao povjerenje njezine kćeri? Omrüm, koji se od početka skrivao od Zehre, da se susreo sa svojim ocem, također je rezultat ovih država Yonca.

Tolgini financijski problemi došli su do izražaja. Odraz ovih problema u kući i na Ayşeinoj kupnji bit će posljednja kap koja je prelila čašu. Večera za sastanak koju je planirao Yavuz dodati će sol i papar svim tim događajima.

Očito je da neće planirati obrok ni za što, a Yavuz ima ponudu za Tolgu, za koju misli da je za njihovo dobro. Ilker, koji ni pod kojim okolnostima ne može riskirati da izgubi Menekşea, nauči veliku lekciju iz incidenta u vatrogascima.

Odlučio je razgovarati s Menekşe i riješiti probleme, čak i ako to znači suočavanje s njegovom majkom.