Home / Serije / Turske serije / Moj tata je junak / Moj tata je junak 5 epizoda

Moj tata je junak 5 epizoda

Uğur, koji vrijeme provodi s kćerkom u vlastitoj kući, najsretnija je osoba na svijetu, a sada mu prijeti i gubitak. Došao je do Zehrine igre. Život mi je zapeo između njezinog oca i Zehre. Njihova iskustva natjerat će Zehru i Cema da plate veliku cijenu.

Dok provodi vrijeme s Uğurom, koji teži svojoj kćeri, Yonca vjeruje u njegovu iskrenost i počinje podržavati Uğura. Nesvjesno, počeo je osjećati drugačiju naklonost prema Uğuru, kojem je profesionalno pomagao. Njihovi osjećaji nikad nisu neuzvraćeni.

Ilkera uništava ono što je Justice rekao. Doznao je da mu je Menekşe lagala. Zbog toga se İlker i Menekşe međusobno upleću. Napetost je velika između njih dvoje. Inače, Yavuz još nije završio s Tolgom. Poziva Menekşe i njezinu obitelj na večeru s namjerom da poveća intimnost.

Tolgin susret s Furkanom dovest će Ayşe i Menekşe u tešku situaciju. Hoće li Ayşe uspjeti spriječiti obrok? Prekid Yavuzovog plana natjerat će ga da aktivira plan B. Yavuz je opet planirao riješiti sve probleme od požara koristeći se novcem. Međutim, umjesto da zaustavi Uğura, njegov potez čini ga još ambicioznijim.

Uğur je sada otkrio da je mjesto gdje može kontaktirati bandu trgovina kebabom. Sprema se riskirati da izgubi život, profesiju i sve zbog pronalaska ubojice svoje supruge.