Home / Serije / Turske serije / Moj tata je junak / Moj tata je junak 7 epizoda

Moj tata je junak 7 epizoda

Emre, koji potajno prati Uğura, bit će mu veliki problem. Emre, koji ga tjera da gleda snimke kako ne bi izgubio Yoncu, naići će na neočekivano iznenađenje. Clover je, s druge strane, zaglavljena između svojih principa i osjećaja.

Zna da će, ako izvede Uğura pred lice pravde, njegovi snovi o sastanku s Ömrümom pasti u vodu. Sudbina Uğura i Ömrüma nalazi se između dviju usana Yonce. Potezi Emrea kako bi se izbjegao utopiti uvući će ga dublje u Yoncine oči. Svaka odluka koju je donio, svaki njegov korak postali su uočljivi na djetelinskoj fronti.

Sretna raspoloženja Ömrüma, koji se odjednom zainteresirao za krojenje, Cem ne prolaze nezapaženo. Cem, koji ga prije nije vidio ovako sretnog, smatra da je potrebno donijeti nove odluke umjesto njega. Zbog toga se neće ustručavati sa suprugom Zehrom poduzeti korake prema dubokom raskrižju.

Za Meneksea postoji samo posljednja stanica ispred İlkera, koji se čak i suočava s njim; Zapovjednik Tolge … Ili će sagnuti glavu i polako živjeti svoju sudbinu ili je ovaj razgovor sada postao neizbježan kraj.
vremena čekaju.