Gunesine cerke 6 epizoda

Nazli pita Haluka sta ce njen otac na njegovom racunaru. Nazli sazna da Haluk salje novac njihovom ocu vec 6 mjeseci, dok Selin galami govoreci da one nemaju oca.

Nazli kaze da ce pronaci svog oca i pitati ga sve to. Gunes ga gleda cudno. Svi su uzrujani zbog Zafera.

Nazli govori Savasu da ce otkriti sta je po strani. Selin govori Aliju da zeli ici kod njega. Ali je sretan nakon sto mu je Selin rekla da zeli ostati kod njega.

Svi pricaju o novcu nekom i susretu Haluka sa Zaferom. Nazli kaze majci da je vidjela oca. Niko ne vjeruje da je Nazli vijdela oca.

Nazli je na Halukovom računaru vidjela svog oca. Iako joj niko ne vjeruje, ona je riješila da istraži taj slučaj. Guneš misli da Nazli zavarava sebe.

Kakve bi veze Haluk mogao da ima sa Zaferom koji ih je ostavio prije mnogo godina? Međutim, iznenadno Halukovo priznanje će je potresti.

Kada Savaš sazna Nazline planove, neće htjeti da ostavi svog saučesnika u zločinima samog. Avantura u koju će se upustiti bit će šokantna.

Selen koja je prije mnogo godina izbrisala svog oca, reagovat će drugačije od Nazli. Ona djeluje veselo i bezbrižno, kao i uvijek.

Međutim, ispod te vesele spoljašnosti, ona pati. Ali je jedini čovjek koji vidi njenu patnju….Ali nazove Emrea i sazna da je tamo Selin koju je Emre napio.

Dolaze Tugce i Mert a Ali je ocajan kada je cuo da je Selin kod Emrea. Nazli je pobjegla od kuce sa Savasom. Emree i Ali se posvadjaju zbog Selin i potuku se.

Gunes uzima broj telefona od Zafera te ga zove, on se javlja. Gunes mu kaze da vise nikada ne smije nazvati Haluka inace ce ga ubiti, te mu kaze da ostane u paklu u kome je otisao onaj dan kada ih je napustio.

Savasa smjestaju na kliniku, Nazli je ocajna i krivi sebe za to..