Gunesine cerke

Gunesine cerke 33 epizoda

Selin i Ali pricaju i ona mu kaze da su izgleda saznali za njih i da su sada oni tema. Haluk saznaje da su Ali i Selin u vezi i dobije slike gdje se njih dvoje ljube. Nakon toga odlazi do Alija i povuce ga za ruku i zagrli ga govoreci mu da ga je lagao, i pokaze mu sliku. Ali mu kaze da voli Selin, da je zaljubljen u nju.

Haluk mu govori da ce se rastati od Slein te dere sliku, a Ali uzima sliku i sastavi je te mu kaze da se nece rastaviti i kaze mu da dobro pogleda sliku. Ali odlazi do Selin i pokriju se dekom sjedeci pored mora i kaze joj da je on odlucio i napravio svoj izbor da se nece rastati..

Guneš je sa djevojkama odsjela u hotelu, a Haluk je rastresen, ne želi nikoga da vidi. Detektiv koga je unajmio pokazuje mu fotografije na kojima se vidi da su Ali i Selin u vezi. Selin, međutim, ne želi da se odnos Alija i njegovog oca opet pokvari. Selin ne može više da podnese da vidi Nazli tužnu i pravi plan zajedno sa Tugče.

Pozvat će i Jigita da pođe sa njima na kuglanje poslije škole. Pošto Ali nije znao za to, pozvao je Savaša i došlo je do napetosti. Savaš ne želi da sjedi sa strane i gleda kako Nazli i Jigit flertuju. Ne želi da dozvoli to.