Gunesine cerke

Gunesine cerke 39 epizoda – Kraj serije

Gunesine kcerke se jako obraduju kada saznaju da se njihova majka ipak izborila za zivot i nakon njihovog pomirenja da je mrtva ona ustaje iz mrtvih i ponovo progleda. Svi su u bolnici i raduju se Gunesinom oporavku.

Djevojke su dosle kod majke i cekaju da progleda iako im je doktor rekao da se ne zna kada ce progledati jer joj ej dao tablete za smirenje. One su nestrpljive a Haluk je neizmjerno sretan. Nakon svihg desavanja Nazli se lijepo ponasa prema Haluku, cak mu kaze da i ostane pored njihove majke veceras jer one odlaze da svima kazu da se njihova majka ipak izborila za zivot.

Selin priredjuje zabavu za Alijev rodjendan i to ce biti iznenadjenje za njega jer on o tome nista ne zna. Samo ce doci na izvrsen cin gdje ce mu Selin pozeljeti sretan rodjendan uz poljubac. Gunes dolazi kuci iz bolnice, poprilicno se oporavila.

Na zabavi su svi sretni i nasmijani, napokon. Ali i Selin sretno zagrljeni a Nazli i Savas napokon pobijedili sve prepreke i skupa su. Savas ipak ponovo dolazi do batina. Gunes ponovo mora do bolnice jer joj se malo stanje pogorsa te joj Haluk drzeci ruku govori da ce sve biti u redu na sta mu Gunes odgovara da ne zna ko je on

te ga pita ko je on i sta radi pored nje. Kada se Gunes oporavi, dolazi kuci ali ovaj put sasvim zdrava. Kakvo ce iznenadjenje opet zadesiti Gunesine kcerke i to na kraju serijala???