Vuk samotnjak 9 epizoda

Altay je oteo Nazara iz zatvora po njegovom planu, ali ga je Nizam upucao. Nizamova povreda Altaja jako naljuti Miru. Mirino dodatno interesovanje za nekoga koga bi trebalo ubiti da ne bi ostavio trag u normalnim uslovima iznenađuje Nizama i počinje da sumnja da Mira ima slabost prema Altaju.

Nazar, koji je pobjegao iz zatvora, saznaje za svoju novu misiju od Mire. Uništiće projekat Lightning. Nazar treba da vidi projekat svojim očima kako bi ispunio svoju misiju. On to također želi učiniti sa svojim ljudima. Nizam, koji misli da će biti neefikasan u operaciji, uznemiren je zbog toga.

Nakon smrti Sezai-paše, Gündüz prima misteriozno pismo. Gunduz, koji primi pismo, uzbuđuje se. Dogan odlazi u Mirinu kuću da se raspita o pronalaženju bubice na svom telefonu. Dogana čeka iznenađenje u Mirinoj kući. Sare je, s druge strane, zabrinuta da će se shvatiti da je ona osoba koja je postavila grešku na Doganov telefon.

Odlazi na neko vrijeme pod izgovorom da ide kod Ele. Vikingu, kojeg je Ahmet neko vrijeme otpustio, neće biti lako da to objasni Vukovima siročadima. Nizam je pronašao način da uvede Nazara u fabriku. Ulvi i Akın će se uključiti i pobrinuti se za ovo.

Altay odlazi u kabinu, ali ne može pronaći komandanta. Daljinski nije u sredini. Ostavio je pismo. Dok misli da je sam u borbi na Altaju, u kolibu dolazi neočekivani gost koji je poslao Davut Bahadır. Hoće li Nazar, koji se infiltrirao u tvornicu, moći doći do projekta Lightning unutra?

Šta piše u misterioznom pismu Gündüzu? Hoće li Sare, koja ide na Elinu stranu, uspjeti prevladati njene sumnje? Kojim putem će krenuti otpušteni Viking? Gdje ti je daljinski? Ko je neočekivani gost na Altaju?