Vuk samotnjak 8 epizoda

Altaj je bačen u jamu smrti, odakle zarobljenik nije mogao da izađe živ za kaznu. Vidjevši da je Altay bačen u jamu smrti, Mira se jako zabrine. Nizam je, s druge strane, zadovoljan ovakvom situacijom. Ukazala mu se prilika i njegovi planovi su spremni da spase Nazara. Altaja u zatvoru čeka teška borba!

Dogan ima problema s sklapanjem dogovora s ruskim diplomatom i aktivira plan B kako bi ga ugostio. Uz obavještajne podatke koje je dobio od Vukova siročadi, Viking prati ruskog diplomatu i dobija informacije od Nizama da dođu do njega. Ima ljudi koji gledaju i snimaju ovaj tajni susret Vikinga i Nizama.

Viking, koji je uspješnom operacijom zarobio ruskog diplomatu, ostavlja Dogana, koji se nada da će ovim potezom zaraditi veliki novac, praznih ruku. Kada Dogan propusti zatvorenika kojeg je držao na sigurnom mjestu, siguran je da se unutra nalazi krtica.

Gündüz čeka titanijumske kablove za nastavak projekta. Ulvi, s druge strane, mora nabaviti titanijumske kablove kako bi bila sigurna da će pronaći lokaciju projekta Lightning. Ali to nije tako lako kao što on misli.
Hoće li Altay uspjeti pobjeći iz jame smrti?

Kojim putem će Nazar krenuti kada Altay bude u jami? Kako će se Altayeva operacija spasavanja Nazara nastaviti? U kojoj fazi će red stupiti na snagu? Kako će Sare odgovoriti Vikingu što je ubio Leventa? Ko je to oko koje gleda Vikinga i Nizama? Hoće li Ulvi Pasha svojim prelaskom preko titanijumskih kablova pronaći mjesto projekta Yıldırım?