Vuk samotnjak 14 epizoda

Nizam spašava Şanverovog sina i zarobljava Vikinga, koji mu poremeti planove, te ga isporučuje Izidi. ISIS ima za cilj osvetiti operaciju Štit Eufrata i napraviti propagandu pogubljenjem važnog turskog obavještajnog časnika pred kamerama. A Sare, koja se još nije vratila u domovinu, uklanja se iz regije.

Samo jedna osoba može spasiti. Sare, koji je ozlijeđen tijekom operacije, odbija se vratiti kući bez Vikinga. Bevar, koji nastavlja sa svojim provokacijama za raspirivanje unutarnjih previranja, želi uzburkati djecu. Zbog neslužbene prirode operacije u Sjevernom Iraku, Ahmet ne može izravno intervenirati kako bi vratio kući one koji su otišli, ali je Altay spreman dobrovoljno prijeći granicu.

Dok se Mira pita za Altaya do kojeg već neko vrijeme ne može doći, Doğan ima emisiju iznenađenja posebno pripremljenu za nju i Nizama. Hoće li Viking koji je pao u ruke ISIS-a uspjeti pobjeći? Kako će Sare izaći iz sjevernog Iraka? Kakvu provokaciju Bevar želi napraviti nad djecom? Što čeka Altaya, koji je prešao granicu? Kakvo je iznenađenje koje je Doğan priredio Miri i Nizamu?