Vatrene ptice

Vatrene ptice 20 epizoda

Barbaros je u šoku vidjevši Karu na zemlji. Ali je rekao da smo žrtvovali Karu. Mislim da su ga morali pustiti dok je bježao od orguljaške mafije. Nadam se da neće da se osveti posle godina, neće biti neprijatelj ili tako nešto.

Kara i Hüma ne bi trebalo da budu neprijatelji.Zipkin je opsjednut bratom Karom,nadamo se da ce ostati živ. Samo se pitam zašto je Nizam protiv veze Barbara i Gülayşea?

Zamalo da Gulajše ne kaze Nizamu da je čovjek koji stoji ispred njega zapravo njen muz kojeg ona voli koliko i njega, svoga oca. Barbaros prima vijest o smrti svoje majke. Hoće li uspjeti pronaći osobu koja je ubila njegovu majku?

Gulajše tješi Barbarosa koji je jako tužan zbog smrti svoje majke govoreći kako mu niko nije ostao. Gulajše mu kroz suze kaže da će ona biti njegov svako dok ih posmatra Catal koji je također tužan zbog svega.

Barbar pita Gulajpe da li se želi udati za njega? Nakon toga slijedi traženje Gulajšine ruke od Alija? Barbaros i Gulajše su sada u dobrim odnosima sa braćom. Vlada mir među svima dok ne saznaju da je Kara živ. Tada Barbaros odlazi do Fidan i traži Karu.

Ali ono što Nizam uradi kada Barbaros ode kod njega i kaže mu da je išao Aliju i da su mu obećali Gulajšinu ruku, zaista sviju iznenadi.Nizam pored toga što neda Gulajšinu ruku, ošamari Barbarosa.