Vatrene ptice

Vatrene ptice 46 epizoda

Na svom medenom mjesecu, Barbar i Gülayşe vraćaju se u susjedstvo i stvarnost života nakon odmora iz snova daleko od svojih nevolja. S jedne strane veliki dugovi koji padaju na Žar ptice, a s druge strane pitanje Sultan. Čekaju teška vremena Barbara, koji je nakon Cemalovog praćenja saznao neke činjenice o Sultan. Toliko da će pitanje Sultana izazvati veliko razaranje između Barbara i Alija i zapuhati hladne vjetrove među Žar pticama.

Kada će završiti ova ogorčenost koja će Mercana, Gülayşe i cijelo kućanstvo ostaviti u škripcu? Barbar, koji počinje sumnjati u prošlost zbog Sultanovih laži, ponovno će otvoriti zatvorene dosjee. Taman kada se čini da je nemira u kući gotovo i led se topi između Alija i Barbar, što će eskalirati napetost? S druge strane, Ali će se naći bespomoćan i stjeran u kut zbog nemogućnosti otplate dugova.

Što će Mercan i Gülayşe učiniti iza Alijevih leđa kako bi ga podržali u ovoj nevolji? Kada će se stvari smiriti za Çelika, koji se ponovno nalazi sa svojim unukom, i Zıpkın, koji s oklijevanjem pristupa događajima?Zapovjednik je saznao od Barbara da nema unuka.

Dok Sultan plače moleći Karu da ne ide, on je samo gurne i kaze joj da odlazi. Zipkina hapsi policija. Barbar pokazuje Aliju svoju značku da je još uvijek policajac. Zašto Gülayşe ne pokuša vratiti svoju imovinu?Zasto se Barbar varca na Catala ponovo?