Vatrene ptice

Vatrene ptice 51 epizoda

Gülayşe i Barbar doživjet će najveći ispit svoje zajednice, a Gülayşeine suze parat će srca Žar ptica. Zarobljen od strane Çina, Ali će u skloništu u kojem je zaključan pronaći dokaze koji će pomoći dokrajčiti Çina, ali netko za koga nije očekivao uništit će te dokaze. Poteškoće u kojima se nalaze on i Gülayşe bit će ključ Barbarine tajne misije, ali potez koji će poduzeti izazvat će razdor između njega i njegove obitelji, posebice Alija.

Svi su svjesni da su pogrijesili u vezi Barbara i Ali mu se izvinjava. Gulase se nasmije kada vidi da su svi ukucani napravili maske od Barbarine face. Barbarin je konačno saznao da ima brata. Iako je Gulajse pokusavala da ne dovede Barbara u situaciju u kojoj ce se osjecati jadno jer nece imati djece s njom ali on joj kaze da moze postati otac i uzeti dijete sa ulice, ali oni su porodica i trebaju biti zajedno u dobru i zlu.

Gulajse ga zagrli i kaze da joj je on muž i da će imati veliku porodicu.Gülayşe je odrasla bez majke, a Barbar bez oca. Mislim da je roditeljstvo njihovo pravo, molim vas da ovaj prelijepi par ponovno nasmije vijest o bebi što prije.