Taj život je moj

Taj zivot je moj 131 epizoda – Kraj serije

Efsun se vraca u vilu, Bejza je docekuje i Efsun pita gdje su svi. Efsun sve dize iz soba. Hulija i Asim silaze i Hulija joj ne dozvoljava da joj poljubi ruku. Mala djevojcica se jako obraduje kada vidi Efsun. Bahar i Ates se smiju. Efsun pita Arda kakvo joj je to auto. Efsun uzima Bahar i ostale u auto i odlaze u voznju.

Mehmet i njegova su ostali u kuci. Kenan ceka svoju osvetu.Efsun i Arda, Ates i Bahar sa Nuran odlaze pored mora i provode divan dan.Ganimet se jako naljutila na Petera i kaze da ce se sad pokupiti sa Zejneb i otici iz tog prokletog kvarta. Dok Bahar i Ates sa Efsun i Ardom i malom Nuran uzivaju u pikniku Kenan sa nestrpljenjem ceka osvetu. Zejneb krade pare i odlazi. Arda pita Efsun koja je odjednom otisla sta je vaznije od njihova vjencanja.

Efsun je isla doktorki i saznala da je trudna. Kaze dugo lijecenje se isplatilo. Asim je primoran da upuca Efsun i bas u trenu kada Arda prilazi Efsun ugleda oca kako je uperio pistolj u Efsun te puca. Arda je sokiran. Vodi Efsun u bolnicu. Nuran je kidnapovana od strane Kenana.Bahar je od soka za Nuran dobila bolove porodjajne. Ates je moli da se smiri i da ce jos malo stic do bolnice.Zejneb govori Sultan da ovaj put vjencanja izmedju Efsun i Arde nece biti. Cak stavise Zejneb uzima pistolj i dok se svadjala sa Sultan upuca Sultan.

Mehmet Emir je spasio Nuran. Kenanje upucan.Bahar se poradja i radja zdravog sina.Ona i Ates su sretni gledajuci skupa sina.Efsun je dobro. Efsun dolazi kuci i pita Ardu idu li a u tom trenu dolazi Zejneb koja uperi pistolj u njih.Zejneb upuca Ardu zatim sebe. Hulija totalno poludi a Efsun odlazi do Sultan i tamo nju zatice kako lezi upucana. U soku je. Dok Bahar i Ates uzivaju sa sinom i Nuran koja je dosla u bolnicu, Efsun prozivljava sok za sokom.Efsun na kraju serije ostade bez ikog, sama na pragu kuce. Bahar i Ates uzivaju sa svoje dovje djece. Hulija poludi. Zejneb umire skupa sa Ardom…Kraj serije