Sve o braku 25 epizoda

Efeov vanredni zahtjev promijenit će sva stanja u Cevheru Hukuku. Zabrlja se situacija Bore i Sanem. Iznenadna pomoć stiže Ermanu i Čolpanu, koji pokušavaju spriječiti Boru da vidi rezultat DNK. Eren treba da trenira kako bi ostao u školskom timu.

Azra, koja traži pomoć od svih muškaraca koje poznaje, uključujući Boru, da pomogne Erenu, može samo uvjeriti Efea. Međutim, ova Efeova pomoć neće biti neuzvraćena. U novom brakorazvodnom postupku koji je vodila, Azrina sposobnost da pobijedi zavisi od toga da li je izgubila slučaj.

Ali ponekad je gubitak jednako težak kao i pobjeda!Ermanov i Borin poklon se pomiješaju i nastaje haos. Smiješno je da su pokloni pomiješani, ali je još smiješnije da je Bora taj poklon kupio Sanem. Azra odlazi na utakmicu da navija. Yıldırımova bivša žena je otišla, sada Efe želi da se obračuna sa bivšom ženom, Azrom.

Šta će Çolpan Ermanu nakon tog poklona? Dok Efe i Čolpan pričaju, šokantno je saznati da se Efeova bivša žena vratila. Azru uznemirava ponašanje advokata Hande Yaman. Azra, koja učestvuje na fudbalskim treninzima, svojim potezima nasmijava Efea.