Paramparca 3 epizoda

Gulseren saznaje da je Dzansu njena prava kcerka i saznaje kako se desila ta greska da su im zamijenili kcerke u bolnici i sad se boji da ne bi izgubila svoju Hazal kcerku.

Njen zivot postaje prava katastrofa. Gulserenina šogorica Keriman odluči nazvati njezina supruga koji živi u Njemačkoj i reći mu da je tijekom poroda njegova i Gulserenina kći zamijenjena s drugom djevojčicom.

Gulseren ne uspijeva doći do svoga brata, poslije saznaje da je u zatvoru. Gulseran odlazi u Džansuinu školu kako bi je posjetila. Sa sobom je ponijela svoju fotografiju koja je snimljena dok je bila trudna s Džansu.

Gulseren je sada strah da ne izgubi ni Hazal, djevojku koju je odhranila i smatrala kcerkom i boji se susreta sa Dzansu.

Dzihan upoznaje Hazal i Hazal je sretna zbog toga ali Dzihan i nije bas odusevljen jer mu je sve to sada novo i cudno.

Gulseren je izgubljena ne zna sta da radi. Hazal upoznaje i svoju pravu majku Dilaru i svi izgledaju jako stretni zbog toga, te je Dilara pokusava pridobiti i odvodi je u kupovinu i izlaske.

Gulseren je izgubljena u vremenu i prelazeci cestu punu automobila dolazi u veliku opasnost. Dzihan trazi od Dilare razvod braka..

Tuđi život 3 epizoda – Paramparčad 3 epizoda