Paramparca

Paramparca 97 epizoda

Sve se preokrece kada Rhami prizna daje on pucao u Demira a ne Dilara te mu se da kazna od 13 do 20 godina zatvora. Dilara ce se braniti sa slobode. Nakon incidenta koji se desio na dan Hazalinog vjencanja, Hazal je primorana da dodje kod njih kuci ponovo. Iako je Dilara krenula da pridje Hazal, Hazal joj kaze da joj ne prilazi, da nije tu svojom voljom, i ma koliko mi kaze branili i koliko me silili da budem ovdje,nikad ga necu prestati voljeti.

Damir se odlucuje da ode do Dzihana i kaze mu da imaju jednu zajednicku osobu koju isto vole a to je Hazal, na sta mu Dzihan kaze ako se ne okani Hazal, jedan od njih dvojice ce umrijeti. Damir ga gleda a Dzihan mu ponavlja ako pokusa da ozeni Hazal da ce ga on ubiti ili ce jednostavno on morati ubiti njega? Sta ce se desiti u finalnoj epizodi serije, bit ce jako uzbudljivo.

Da li ce Dzihan uspjeti spasiti svoje kcerke od manijaka i ostati sretna porodica, saznat cemo u posljednjoj epizodi serije Parmparca..Dilara i Dzihan se vjencaju i ona ostaje trudna te radja dijete.Hazal i Dzansu ostaju u svadji.Bar je kraj sretan nije kao prve sezone kada Gulseren umre… Kraj serije