Paramparca

Paramparca 96 epizoda

Do sada su Ozan i Demir bilo partneri poslovni jer je Harun prepisao svoje dionice Demiru prije nego sto je umro, ali od sada njih dvojica postaju neprijatelji. Nakon sto Ozan ne izvrsi ono sto je od njega Demir trazio, Demir se odlucuje na poteze koji ce zaboljeti mnoge.

Ovu seriju i mnoge druge gledajte na bh-vjesnik.net – Dzihan ce pak sve uciniti kako bi odvojio svoju kcerku od covjeka za kojeg zna da nije za nju te da je sigurno koristi za osvetu.Šok usljedjuje nakon sto Hazal odluci da se uda za Demira tajno. Njih dvoje se sredjuju za svoju svadbu.

Hazal je sretna kao i Demir koji uspijeva u svojim planovima. Dosao je dan njihovog vjencanja kada Hazal uspije da kaze sudbonosno “DA” ali nakon sto Demir treba isto da izgovori, dolazi Dilara i kaze Demiru da ne moze dozvoliti da joj upropasti kcerku te puca u njega iz pistolja.

Hzaal uplakana moli Demira da je ne napusta. Dilara je sretna jer je uspjela zaustaviti Damira da ne upropasti zivot njene kceri. Dzihan kaze kako je cijelog zivota pokusavao da ne da djeci da ih bol prati ali ocito nije u tome uspio…