Hercai epizoda 65

Prvo Rejjan krene da abortira bebu a tada saznaje vijest koja će joj promijeniti život. Vijest da će Rejjan uspjeti uz pomoć terapije da ostane živa i odgaja svoje dijete, toliko obraduje Mirana koji vijest jedva čeka da svima prenese.

Prvo odlazi do majke Zehre kojoj odmah kaže radosnu vijest da će gledati unuka skupa sa svojom kćerkom koja ga odgaja. Zehra je jako sretna.Azize također grli Rejjan a suzama radosnicama ne manjka mjesta. Dilšah prilazi Rejjan i kaže joj da će umrijeti, da neće držati dijete u rukama, a unuk će Azru da zove majkom.

Rejjan ne može da vjeruje šta joj govori. Dilšah saznaje od Mirana da ce ona boraviti na klinici dok su on i Rejjan u Istanbulu. Dilšah mu kaze da je Azize njega odgojila tako da je neće nigdje zatvoriti. Tada uzima pištolj u ruke i kaže da će se ubiti radije. Nakon toga uperi pištolj u Rejjan.

Miran joj kaže ako ubije Rejjan morat će i njega ubiti odmah. Dilšah je zaista bolesna i ne zna šta čini. Hoće li nauditi Rejjan i Miranu? Hoće li oni uspjeti otići u Istanbul kako bi Rejjan počela sa terapijom?