Home / Serije / Turske serije / Hercai / Hercai epizoda 50

Hercai epizoda 50

Aslan je mrtav. Azize i Nasuh proživljavaju veliki šok. Nasuh je saznao da je Azize zapravo Ayşe, a Azize je saznala da je njezin sin, za kojeg je mislila da je umro prije nekoliko godina, zapravo Hazar. Azize, koja se kaje zbog naredbe koju je dala Mahmutu a to je da ubije Hazara, pokušava doći do njega i Hazara, ali to neće biti lahko. Füsun, koja drži Azize odgovornom za Aslanovu smrt, planira za nju opaki plan. Dok se Reyyan i Miran bore s onim što se događa oko njih, uzbuđeni su i zbog djece. Ali najljepša scena će biti kada Hazar, onako nesretan, tužan krene ulicom i ugleda Mirana koji mu kaže da je on njegov otac, oslovi ga ocem te se zagrle.

Reyyanine žudnje i emocionalnost zabavljaju i uzbuđuju Mirana. Muči se ali i uživa da usreći ženu koju voli. Kao i uvijek, najveća podrška im je Fırat. Esma je na raskrsnici, ili će otkriti svoju veliku tajnu Firatu ili će zauvijek šutjeti. Rekavši da mu mora reći da se sve događa nekome koga nikada nije očekivao. U međuvremenu, Azize, koja misli da je sve gotovo, kreće nepovratnim putem. Stoga se nada da može oprostiti sve što je učinila osobama kojima nije trebala. Međutim, na kraju puta očekuje je veliko iznenađenje.

Miran uzima slike majke i grli ih plačući i govoreći da mu mnogo nedostaje. Dok se Azize i Nasuh prepiru oko osvete, šta su dobili od osvete, Hazar govori Nasuhu šta radi sa tom ženom. Nasuh mu krene reći da je ta žena zapravo njegova majka a Azize moli Nasuha da ništa ne govori. Po prvi put se vidi Azize u očima nešto pozitivno. Miran, Gul i Rejjan su jako sretni, slikaju se sa bebom.Azize pita Mirana hoće li joj moći oprostiti? Miran joj kaže hoće li mu onda moći vratiti majku?