Hercai epizoda 58

Nakon što Rejhan ugleda Azize na podu, a vidjela je da je izbola Dilšah, odmah je odvodi kako Miran nebi otkrio o čemu se radi. Rejhan spašava Azize i traži pomoć od jedne osobe da pritaji šta se desilo sa Azize. Iako je Azize izgubia mnogo krvi, Rejhan je uspjela da je spasi.

Miranu je čudo što mu se Rejhan ne javlja pa je nazove i u tom trenu se baš Azize budi i doziva Rejhan, a Miran pita Rejhan čiji je to glas. Miranu je teško zbog Dzihanovih riječi da pita ženu šta krie od njega. Miran ne želi da vrši pritisak na Rejhan i to sve zbog trudnoće, ali ga zanimaju Dzihanove riječi pa ne može da trpi tu tajnu.

Svi balansi su se promijenili s Dilšahinom povredom od strane Azize. Reyyan s jedne strane mora zaštititi Dilšah, a s druge održati Azize na životu. Azra će biti osoba koja će je podržati u ovom teškom testu. Füsun će morati preživjeti jedinu osobu koja zna gdje joj je kćer, dok pokušava ubiti Azize, a ona će se osvetiti što će sve preokrenuti.

S druge strane, Miran je stjerao Dzihana u ćošak, ali ga uznemiruju njegove riječi da Reyyan nešto skriva. Reyyan je odlučila da ne može skrivati ​​više tajni od Mirana. Korača prema tome, ali ve ih čeka veliko iznenađenje.