Gospodja Fazilet i njene kceri

Gospođa Fazilet i njene kćeri 41 epizoda

Nakon sto Fazilet poprica sa Sinanom kako mora oženiti njenu kcerku ukoliko ne zeli da ona otkrije njegovu tajnu, Sinan je primoran da poprica sa Hazan, ali njena reakcija na sam njegov postupak kako moraju razgovarati, ce ga ostaviti bez riječi.
Kada je Jasin napokon otkrio pravo lice svoje zene i majke, skida prsten sa ruke i kaze da je gotovo. Selin je nemoguće da prihvati tu njegovu odluku te se odmah brani na svoje načine govoreći Jasinu da ne može otići i da ne moze da se razvede od nje.

Jasin je samo gurne i odlazi iz vile, ali problem tek nastaje. Selin, sva očajna odmah uzima pištolj i odlazi da upuca Edze koju krivi za sve. Dok su se Šukrije i Selin prepirale da Selin ne upuca Edze, pištolj opali. Koga je metak pogodio? Fazilet je čula pucanj i u šoku je jer shvata da dolazi iz sobe njene kćerke. Hazan se odlucuje da poslusa srce i da zavrsi zauvijek sa Sinanom.

Hazan ne zna sta da radi, ali saznanje vezano za Jagiza je ponovo dovodi u situaciju kada ce se posvađati sa njim. Gokhan se sokira kada malena nazove Jasemin majkom na njenim vratima.Hazan moli Farah da stane kako bi pricala s njom i saznala istinu. Jagiz zna da nije kriv i ne zeli bjezati vec je svjestan da ce se istina razdaniti.