Emanet

Emanet 752 epizoda

Ibo i Kara sve cine da se Ferit i Ajse pomire. Da vise ne zele gledati njihove svađe i prepirke.Idriz je cijelo vrijeme pratio Jamana. Nakon sto se probude, Jaman i Nana su svezani u jednoj prostoriji.

Jaman isprica Nani kako ju je nasao.Ferit pronalazi jedno pismo koje mu je Ajse davno napisala. Jaman se bori da se izvuce iz situacije u kojoj se nalaze on i Nana.Nedim pokusava da dođe do jednog mornara da bi uzeo Nanu i otisao a on mu trazi prvo novac.

Nedim uzima Nanu i odlazi iz skrovišta a ostavlja upaljen plin i svezanog Jamana koji se polahko počinje gušiti.Jaman uspije izaci iz skrovista ali pada u nesvijest.Neko kidnapuje Ajse.Jaman ponovo spasava Nanu i Nedim puca na njega i Nana je pomislila da je mrtav te mu priznaje da se uplasila da ga je izgubila.

Tada je Jaman zagrli. Nedim bjezi ranjen. Nana i Jaman ostaju u sumi tu noc jer je i Jaman ranjen.Opet ih Nedim susrece u putu. Ferit trazi Ajse.Dok su se Jaman i Nedim borili na litici, Nedim se sam oklizne i ode niz liticu. Napokon Jaman i Nana su odahnuli od Nedima koji je mrtav.