Emanet

Emanet 777 epizoda

A Venono je svojom hladnoćom i zloćom još jednom uspio prevariti Yamana, nadam se da će Yaman uskoro otvoriti oči jer nije ugrožen samo njegov život, nego i život cijele obitelji.

Pojavljuje se predstavljajući se kao naslijeđe tate Arifa kako bi prišao Yamanu i stekao njegovo povjerenje, već smo vidjeli da on nije taj Tuncay, on sebe naziva Zehir i maltretirao je Yamana prijetećim porukama.

On pokazuju da je jako žedan osvete Yamanu, uporan da ga želi dokrajčiti, natjerati ga da pati i uživa u toj patnji, u sutrašnjoj projekciji potvrđuju da je bacio oko na Yusufa, ono najdragocjenije za Yamana.

Da li je Zehir izgubio sina? Je li doista istina da je ubio vlastitu obitelj? Zašto sam završio u duševnoj bolnici? Je li moguće da će ga život s djetetom poput Yusufa natjerati da povuče svoj zli plan?

Zašto onda ima Yamana kao metu za osvetu? Imamo li opet posla s još jednom klevetom protiv Yamana? Ili je moguće da je ovaj put Yaman nesvjesno doživio tragediju koje nije bio svjestan, a Zehir vjeruje da je on krivac?