Emanet

Emanet 661 epizoda

Ova epizoda je bila zaista slatka. Bilo je smiješno gledati kako Nana pokušava pobjeći od svog osjećaja koji bukvalno pršti. Uživamo u humoru ove sezone. Nije uvijek drama i nasilje. Dobijamo mješavinu svega, humora, drame, akcije, romantike.

Sada nam samo treba Yaman da prestane biti tvrdoglav. Yaman se takođe osjećao satjeranim u ćošak kada je vidio da je ona u pravu i da ne želi da napusti njegov život. On je takođe voli, zaljubljen je i u trenutku uživa u njenoj blizini.

Jaman i Nana ostaju zaključani u sobi jer su se vrata zatvorila i zaglavila.Nana govori da će izaći kroz prozor a Yaman joj kaže zar je poludila, neka sačeka probat će otvoriti vrata.

Baš u trenu kada je Jaman krenuo otvoriti vrata, u sobu ulazi tetka koja ih pita šta rade zaključani u sobi. Njih dvoje se pokušavaju opravdati da je vjetar zatvorio vrata te da su ostali zaključani.

Bilo je krajnje smiješno kada joj je doktor, nakon što je čuo za Nanine napade panike, rekao da je čak i on jednom u životu doživio iste probleme, a da se takvi problemi prekinu, ljudi pronalaze različita rješenja, a i on je našao rješenje za svoje problema i oženio se ženom sa kojom je imao slične probleme! Nana, nakon što je ovo čula od doktora, postala je napetija nego prije!!