Emanet

Emanet 657 epizoda

Nana me toliko nasmijala da jadna djevojka pokušava da se izbori sa svojim osjećajima. Ali i ona pokušava izbjeći Yamana, ali na kraju mu je bliža. Yaman je počeo da juri Nanu kada je promijenila stav.

Sviđa mi se kako je zbunjen njenim ponašanjem, nadam se da će ga to natjerati da preispita svoju strategiju.Nedim pita Idriza kako je živ kada je svojim očima vidio da je umro. Idriz mu kaže kako je Kazim spasio te da ima 9 života.

Tada mu Idriz pokazuje snimak kojim ga počne ucjenjivati.Jamanova tetka pravi probleme Nani sto Nanu uznemirava. Pita se zašto joj upućuje takve kritike. Jaman primijeti da se Nanino ponašanje promijenilo i pita je razlog šta je, da li je nešto njegova tetka rekla ili nešto slično tome?

Ferit ispituje Kirpi u vezi ubistva.Nana prizna Pinar da je Jamanova tetka rekla danas da gleda njenog sina pa se pitala sta da radi i kako da ga ne gleda. Kamo da uputi pogled, u nebo??Tada Nani stize poštar koji joj donosi avio kartu. Jaman koji ugleda kartu uplašen je da ga neće Nana napustiti.