Emanet

Emanet 509 epizoda

Yaman, koji je duboko potresen gubitkom Seher, ne vidi da uznemiruje Yusufa dok se ovaj bori sa svojim bijesom. Nana, s druge strane, ostavlja svoju osvetu po strani i suočava se s Yamanom za Yusufa. S druge strane Ali za sve krivi Dujgu za koju smatra da mu se i dalje miješa u život.

Jamanov zivot se ponovo vraca u normalu kada čuje ponovo Jusufov glas. Jusuf mu kaze da ne voli nikog, ni njega ni njegovu tetku, samo na sebe misli. Iako su to riječi pomalo teske za Jamana ali ipak mu je drago sto je Jusuf progovorio.

Odlazi po Nanuku i spasava joj zivot od manijaka koji su je napali. Nanuka kada cuje Jusufa kako prica, bas se obraduje.Dujgu odlucuje da ne radi vise u istoj kancelariji sa Alijem. Ali i dalje misli kako je Dujgu dvolicna i ne dozvoljava joj da izadje jer je trazila da nesto obavi. Ali Ali joj ne dozvoljava.

Dujgu javlja doktoru da ce doci veceras.Dujgu odlazi doktoru ali i Ali je pratio da vidi gdje je to morala hitno da ide. Dujgu zagrli doktora kada joj saopsti vijest da postoji sansa da moze postati majka a Ali u tom trenu dođe te posumnja u njenu vezu sa doktorom.Sve pogresno protumaci.

Jaman se pomiri sa Jusufom. Jaman mu kaze da nikog i nista u zivotu nije volio vise od njih dvoje i da mu tetka mnogo nedostaje. Tada se zagrle.Nana pronalazi neki papir u Jamanovim stvarima u vezi Aziza.